PSE ACIBADEM

PSE ACIBADEM

Një EKOSISTEM që jep një shembull për botën me shërbimet në kujdesin shëndetësor…

Duke u zhvilluar me shpejtësi që nga viti 1991, Grupi i Kujdesit Shëndetësor Acıbadem u bë një nga institucionet kryesore në Turqi në fushën e shërbimeve private të kujdesit shëndetësor. Tani ai ecën përpara globalisht me partnerin e tij IHH Healthcare Berhad, një nga grupet më të mëdha në Lindjen e Largët që nga viti 2012. I përberë nga 21 spitale dhe 13 qendra mjekësore, Grupi i Kujdesit Shëndetësor Acıbadem renditet si zinxhiri i dytë më i madh në botë në sektorin e Kujdesit Shëndetësor, nën kujdesin e marrëveshjes së partneritetit IHH Healthcare Berhad. Çdo vit, shumë pacientë nga pjesë të ndryshme të botës preferojnë të trajtohen në Turqi. Ata preferojnë Acıbadem, i cili ofron shërbime duke përdorur teknologjinë më të përparuar në të gjithë botën, i kompletuar me një ekip ekspertësh që përmbush standardet ndërkombëtare të cilësisë me 3 500 mjekë dhe 4 000 infermierë.

Globalisht konkurrues në shërbimet e integruara të kujdesit shëndetësor

Përveç spitaleve dhe qendrave mjekësore, Grupi i Kujdesit Shëndetësor Acıbadem ofron një shembull mbarë botëror me modelin e integruar dhe të veçantë të sistemit të kujdesit shëndetësor, i cili gjithashtu përfshin institucione të ndryshme të përkrahjes së kujdesit shëndetësor. Brenda kuadrit të shërbimeve të kujdesit shëndetësor, Acıbadem Labmed ofron një gamë të gjerë shërbimesh, përfshirë gjenetikën, patologjinë, qelizat staminale dhe bankën e gjakut. Grupi i Kujdesit Shëndetësor Acıbadem ofron shërbime plotësuese në çdo fushë që lidhet me kujdesin shëndetësor. Të njëjtën përkujdesje e ofron edhe përmes filialeve, duke përfshirë: Menaxhimin e Projekteve Acıbadem , e cila projekton dhe ndërton spitale; Acıbadem Health Mobile, e cila ofron shërbime shëndetësore të lëvizshme; Aplus, të cilës i adresohen kërkesat e higjienës dhe të furnizimit me ushqim të spitaleve dhe firmave në shkallë të gjerë.

Në vitin 2016, Grupi i Kujdesit Shëndetësor Acıbadem morri Grupin Tokuda dhe Grupin City  Clinic. Që të dy janë drejtuesit kryesorë të shërbimit shëndetësor bullgar. Një investim prej 125 milion eurosh i mundësoi Acıbadem që të zgjerojë veprimtarinë e tij me 4 spitale dhe 4 qendra shëndetësore, duke e bërë atë ofruesin më të madh të kujdesit shëndetësor privat në Bullgari. Acıbadem aktualisht operon me 22 spitale dhe 15 klinika në 4 vende.

Ofrimi i shërbimeve kompakte me qendrat e ekselencës

Të gjitha spitalet brenda këtij grupi që plotësojnë standardet globale, gjithashtu dallohen me qendrat e ekselencës. 11 Qendra të Kancerit (kirurgjikale, radioterapi, kimioterapi), 16 Qendra të Kujdesit të Zemrës (kardiologji pediatrike dhe për të rritur dhe kirurgji kardiake), 11 Qendra të Fekondimit in Vitro (Infertiliteti – IVF), 5 Qendra të Transplantimit të Organeve (mëlçisë, veshkës, palcës së kockës), 9 Qendra të Shtyllës Kurrizore, 1 Qendër e Mjekësisë Sportive e akredituar nga FIFA, 19 Qendra të Shëndetit të Gjirit, 8 Qendra të Obezitetit dhe 6 Qendra të Kirurgjisë Robotike, janë të gjitha ndër qendrat e akredituara dhe të kualifikuara në rang kombëtar dhe ndërkombëtar, në sajë të pajisjeve të tyre të teknologjisë së përparuar dhe ekspertëve me përvojë të konsiderueshme në fushat e tyre.

Cilësia ndërkombëtare në kujdesin shëndetësor

Grupi i Kujdesit Shëndetësor Acıbadem ofron shërbime në përputhje me standardet kombëtare dhe ndërkombëtare, me një përmirësim të cilësisë dhe me qasjen e sigurisë së pacientit. Grupet Spitalore në Turqi vlerësohen çdo vit nga Ministria e Shëndetësisë në përputhje me Standardet e Cilësisë në Shëndetësi. Për më tepër Spitalet Acıbadem Maslak, Adana, Atakent, Sistina, Klinika e Qytetit Tokuda dhe City Clinic Umbal EOOD posedojnë Akreditimin e Komisionit të Përbashkët Ndërkombëtar (JCI).

Duke bashkëpunuar me Labmed Dortmund GmbH, i cili ka punuar në mënyrë aktive në Gjermani për më shumë se 30 vjet në lidhje me “shërbimet laboratorike të referencës”, Acıbadem Labmed është pajisur gjithashtu me “Certifikatën e Akreditimit të Laboratorit Klinik ISO 15189”.

Qendra atraktive në turizmin shëndetësor

Spitalet që janë të lidhur me Grupin e Kujdesit Shëndetësor Acıbadem dhe ofrojnë shërbime të specializuara në fushën e kujdesit shëndetësor ofrojnë shërbime të diagnostikimit dhe trajtimit për shumë pacientë ndërkombëtarë që vijnë në vendin tonë. Aktualisht Turqia është një nga vendet kryesore në turizmin shëndetësor për shkak të shërbimeve diagnostikuese dhe trajtuese të ofruara me standarde globale.

×
Search