VESHI-HUNDA-GRYKA (OTORINOLARINGOLOGJIA)

VESHI-HUNDA-GRYKA (OTORINOLARINGOLOGJIA)

Këto degë të specializuara kërkojnë trajnime të specializuara. Përveç trajnimit standard të ORL-së, specialistët tanë me përvojë të otorinolaringologjisë pranë spitaleve ACIBADEM kanë kryer edhe trajnime të mëtejshme. Spitalet tona janë të pajisur plotësisht me teknologji të fjalës së fundit dhe në to mund të kryhen me sukses të gjitha procedurat e veshit, hundës dhe fytit që janë aktualisht në dispozicion në të gjithë botën.

Kur të mbërrini në Klinikat e Otorinolaringologjisë pranë ACIBADEM, do të ekzaminoheni në një dhomë jashtëzakonisht moderne, plotësisht të pajisur (me endoskop të ngurtë dhe fleksibël, stroboskop, sistem regjistrimi digjital) nga mjekë të trajnuar mirë, të cilët do të sigurojnë që ju të merrni trajtimin e duhur. Specialistët e veshit, hundës dhe fytit pranë ACIBADEM bashkëpunojnë ngushtë me specialistë të tjerë për të siguruar një kujdes të plotë për pacientët.

×