Tag: urology

Kirurgu i Parë Turk Anëtar në Kolegjin Mbretëror të Kirurgëve
Kirurgu i Parë Turk Anëtar në Kolegjin Mbretëror të Kirurgëve

Prof. Dr. Ali Riza Kural është një kirurg me famë botërore në fushën e urologjisë me punimet e tij shkencore dhe deri më sot me rreth 2000 operacione robotike. Ai ka punuar gjatë pranë Grupit Shëndetësor Acıbadem dhe ka kurorëzuar suksesin e tij me një çmim të ri. Ai është pranuar si anëtar nderi me […] Read More
Sigurohuni që të mos humbisni kohë nëse keni një kist çokollatë!
Sigurohuni që të mos humbisni kohë nëse keni një kist çokollatë!

KJO SËMUNDJE MUND T’IU MARRË 6 VITE NGA JETA! Kjo sëmundje, për shkak të pamjeve radiologjike quhet ‘Kisti Cokollatë”. Në kundërshtim me emrin që ka, kjo sëmundje e bën jetën e pacientit të vështirë, për shkak të dhimbjeve të forta që shkakton. Shpeshherë kjo sëmundje zhvillohet pa simptoma. Femrat e prekura nga kjo patologji, mund […] Read More
×
Search