Tag: robotic-surgery-centers

TURQIA ËSHTË VENDI UDHËHEQËS NË EVROPË PËR KIRURGJINË ROBOTIKE
TURQIA ËSHTË VENDI UDHËHEQËS NË EVROPË PËR KIRURGJINË ROBOTIKE

Aktualisht Turqia është vendi kryesor në Evropë dhe vendi i katërt më i spikatur në të gjithë botën për sa i përket kirurgjisë robotike për sëmundjet kardiovaskulare. Kirurgjitë robotike duhet të kryhen nga mjekë dhe ekipe mjekësore me përvojë. Ndërsa shumë vende kanë filluar të mësojnë kirurgjinë robotike, Acıbadem e çon atë një hap më […] Read More
Intervistë me Prof. Dr. Cem Alhan
Intervistë me Prof. Dr. Cem Alhan

1. Si kryhen procedurat e kirurgjisë robotike ndërsa zemra rreh? Në të vërtetë, procedurat e kryera në kirurgjinë robotike janë të njëjta me ato të kryera në kirurgji të hapura të zemrës. Vetëm pikat dhe metodat e aksesit ndryshojnë dhe objektivi në kirurgji robotik është i njëjtë me atë në kirurgjinë e hapur të zemrës. […] Read More
PAJISJET E AVANCUARA TEKNOLOGJIKE NE DIAGNOSTIKIMIN DHE TRAJTIMIN E KANCERIT
PAJISJET E AVANCUARA TEKNOLOGJIKE NE DIAGNOSTIKIMIN DHE TRAJTIMIN E KANCERIT

Kanceri është një sëmundje serioze e cila po përhapet me shpejtësi në ditët e sotme. Cdo vit ka miliona njerëz të ciët njihen me këtë sëmundjen. Fakti që është një sëmundje vdekjeprurëse i ka shtyrë shkencëtarët të kryejnë kërkime të reja në fushat e trajtimit. Pajisjet e avancuara teknologjike të zbuluara së fundmi ofrojnë burime […] Read More
KOMFORT I SJELLE NGA ROBOTIKA
KOMFORT I SJELLE NGA ROBOTIKA

Komfort i sjelle nga robotika në trajtimin e kancerit të prostatës OPERACIONET QE KRYHEN ME SISTEMIN E QENDRUESHEM TE KIRURGJISE ROBOTIKE  PERDOREN NE TRAJTIMIN E KANCERIT TE PROSTATES. TIPARET E VECANTA TE TEKNIKES ROBOTIKE E BEJNE TE MUNDUR ARRITJEN E REZULTATEVE EFIKASE PAS KIRURGJISE. Kanceri i prostatës i cili është një nga llojet më të […] Read More
×
Search