Tag: reproductive-medicine-infertility

3 faktorët kryesorë për suksesin e IVF-së në rastet komplekse të infertilitetit
3 faktorët kryesorë për suksesin e IVF-së në rastet komplekse të infertilitetit

Për disa familje lindja e një fëmije vjen natyrshëm, ndërsa për të tjerët rezulton të jetë një përvojë dërrmuese. Mosha e madhe e nënës, dështimet e përsëritura të IVF-së, abortet spontane të përsëritura, infertiliteti i rëndë i faktorit mashkullor, pakësimi i rezervës se vezoreve, problemet e imunitetit mund të paraqesin sfida edhe për riprodhimin e […] Read More
Prof. Dr. Tayfun Bağış: Përkufizimi i infertilitetit, shkaqet kryesore dhe testet e rekomanduara
Prof. Dr. Tayfun Bağış: Përkufizimi i infertilitetit, shkaqet kryesore dhe testet e rekomanduara

Për çifte të cilat janë duke u përpjekur shumë për t’u bërë prindër, emri i profesorit Bağış tërheq menjëherë vëmendjen dhe sjell shpresë. Me 16 vjet përvojë në mjekësinë riprodhuese, ai ka kryer rreth 15.000 cikle IVF. Me një këndvështrim shumë interesant mbi teorinë e infertilitetit imunologjik, kreu i Departamentit të Riprodhimit të Asistuar në […] Read More
ZHVILLIME EMOCIONUESE NË FERTILIZIMIN IN VITRO
ZHVILLIME EMOCIONUESE NË FERTILIZIMIN IN VITRO

FERTILIZIMI IN VITRO ,QË ËSHTË ZGJIDHJA MË E MIRË PËR TË GJITHË ATO QË E KANË  TË PAMUNDUR TË KENË NJË FËMIJE PËRMES  NJË SHTATZANIE NATYRALE, TANI MUND TË NDIHMOJË NJË NUMËR AKOMA MË TË MADH TË CIFTEVE PËR TË REALIZUAR ËNDRRËN E TYRE ME ZHVILLIMET MË TË FUNDIT TEKNOLOGJIKE. Njerëzit që e kanë të […] Read More
×
Search