Tag: check-up

Mos e nënvlerësoni gjakderdhjen që ndodh 6 muaj pas menopauzës
Mos e nënvlerësoni gjakderdhjen që ndodh 6 muaj pas menopauzës

KINI KUJDES NGA GJAKDERDHJA PAS MENOPAUZES! Është e domosdoshme që gratë të marrin në konsideratë çdo gjakderdhje që është jashtë ciklit menstrual si anormal dhe ta marrin atë seriozisht. Kjo çështje bëhet edhe më kritike në rastet e gjakderdhjes që ndodh tek gratë që kanë hyrë në mënyrë fiziologjike në menopauz, pasi një simptomë e […] Read More
×
Search