Tag: bone-marrow-transplantation-and-cellular-therapy

INXHINIERIA QELIZORE SJELL RISI NE TRANSPLANTIN E PALCES SE KOCKAVE
INXHINIERIA QELIZORE SJELL RISI NE TRANSPLANTIN E PALCES SE KOCKAVE

ZHVILLIMET NE TRANSPLANTIMIN E PALCES KOCKORE I CILI KRYHET  PER ARSYE TE NDRYSHME QE PERFSHIJNE TRAJTIMIN E KANCERIT TE GJAKUT DHE TE DISA SEMUNDJEVE GENETIKE, KANE PER QELLIM ELEMINIMIN E NEVOJES PER PERPUTHSHMERI TE PLOTE. NE KETE PIKE, STUDIMET E KRYERA NGA INXHINIERE TE QELIZAVE JANE SHUME TE RENDESISHME.   Procedura, e cila nisi me emrin […] Read More
QELIZAT STAMINALE BEJNE TE MUNDUR RIFUNKSIONIMIN E ZEMRES
QELIZAT STAMINALE BEJNE TE MUNDUR RIFUNKSIONIMIN E ZEMRES

TRANSPLANTIMI I QELIZAVE STAMINALE, I CILI PERDORET PER TRAJTIMIN E SHUME ÇREGULLIMEVE MUND TE RIKTHEJE FUNKSIONET E HUMBURA TE ZEMRES ME QELIZA TE MARRA NGA INDET E PACIENTEVE. KJO PROCEDURE RRIT TE GJITHA KUALITETET E JETES. Zemra shërben si një lloj pompe e cila vepron për të furnizuar indet me oksigjen, i cili është i […] Read More
×
Search