Tag: aesthetic-plastic-reconstructive-surgery

NJË EPOKE E RE NË TRAJTIMIN KUNDRA-PLAKJES: QELIZAT STAMINALE
NJË EPOKE E RE NË TRAJTIMIN KUNDRA-PLAKJES: QELIZAT STAMINALE

Kohët e fundit, terapitë me anë të qelizave staminale kanë fituar popullaritet tek gjithnjë e më shumë njerëz në të gjithë botën. Qeliza staminale është globalisht “drita e syve” për shkencëtarët dhe tashmë ajo përdoret për të trajtuar shumë sëmundje. Këto qeliza të mrekullueshme luajnë një rol aktiv në të gjitha fushat e trajtimit, duke […] Read More
Trajtimi i mikrotia-s ne Spitalin Acibadem
Trajtimi i mikrotia-s ne Spitalin Acibadem

Veshët tanë janë portat e trupave tanë që hapen për tingujt e jetës. Për më tepër, rëndësia e tyre estetike është po aq e rëndësishme sa edhe rëndësia e tyre shëndetësore. Mungesa e saj mund të çojë në mungesë të vetëbesimit dhe rritje graduale të problemeve fizike dhe psikologjike. Mikrotia është një anomali kongjenitale, e […] Read More
PROBLEMI I BUZES DHE QIELLZES ESHTE I MENAXHUESHEM!
PROBLEMI I BUZES DHE QIELLZES ESHTE I MENAXHUESHEM!

Krahasimi midis njerëzve i lëndon fëmijët!  Shprehjet e tilla si ‘buzë lepuri’ ose ‘gojë ujku’ në të vërtetë mendohet të jenë të pafajshme madje edhe të lezetshme ndërsa flasim për problemin e buzës dhe qiellzës së çarë.  Megjithatë krahasime të tilla shkaktojnë një plagë të thellë në zemër veçanërisht në fëmijëri! Prof. Hakan Ağır, një […] Read More
BUKURIA 3-DIMENSIONALE në kirurgjine  plastike
BUKURIA 3-DIMENSIONALE në kirurgjine plastike

Pyesni veten si do te dukeni pas kryerjes se kirurgjise plastike? Pergjigjja per te shuar kuriozitetin tuaj eshte e fshehur ne tekniken imazherike 3-dimensionale  per kirurgjine plastike faciale. Teknika imazherike 3-dimensionale (3D), e cila ka siguruar  lehtësi të madhe  për kirurgët plastikë, gjithashtu siguron për pacientët të cilët do t’i nënshtrohen procedurave njohuri rreth rezultateve. […] Read More
MUNDI TË JETOJË PAS NJË OPERACIONI QË ZGJATI 200 ORË
MUNDI TË JETOJË PAS NJË OPERACIONI QË ZGJATI 200 ORË

ADEM KILIÇ (31 vjec) PAS NJË AKSIDENTI TË NDODHUR NË STAMBOLL, KU 75 % E TRUPIT TË TIJ ISHTE E DJEGUR, MUNDI TË JETOJË PAS NJË OPERACIONI QË ZGJATI 200 ORË. KILIÇ, HODHI HAPAT E PARË PAS 192 DITËSH. Adem Kılıç pësoi një aksident me një makinë luksoze ku e dashura e tij humbi jetën […] Read More
×
Search