» KOMPANITË NDËRKOMBËTARE TË SIGURIMIT

KOMPANITË NDËRKOMBËTARE TË SIGURIMIT

 • AA International HK
 • ADAC
 • Përfitimet Globale Aetna
 • Asistenca AIDICALL
 • Kompania e Sigurimeve AIU
 • Operacionet e Naftës Akakus
 • Al- Watheka për Sigurimet Shëndetësore
 • Asistenca Globale Allianz
 • Partnerët e Allianz në të gjithë botën
 • American Assist Travel Services Inc.
 • Shoqata Mbrojtëse e Shërbimit të Jashtëm Amerikan
 • Kompanitë AP
 • Asistenca Ndërkombëtare e APRIL
 • Asistenca Mjekësore Azia
 • Shërbimet e Assist America, Inc
 • Karta e Assist
 • Asistenca Ndërkombëtare (Ageas)
 • AutoVision
 • Asistenca Axa
 • Blue Cross Blue Sheilds
 • Sigurimet AXA (Gulf) B.S.C.
 • Shërbimet Shëndetësore AXA PPP
 • Asistenca ne Udhëtim AXA në Mbretërinë e Bashkuar
 • Sigurimi në Udhëtim AXA / Asistenca AXA në Gjermani GmbH
 • AXA Winterthur
 • BILD hilft e.V. “Ein Herz für Kinder”
 • Marina Britanike
 • Bupo Global
 • Amerika Latine Bupa
 • Asistenca Can
 • Qendra e Shërbimit Shëndetësor të Forcave Kanadeze
 • Asistenca Cega
 • Asistenca Celta
 • Përkujdes Ndërkombëtar Charge Ltd
 • Chartis Europe S.A.
 • Përfitimet Globale të Shëndetit Cigna
 • Continent L ‘LTD
 • Coris Bulgaria Ltd.
 • Coris Riga
 • Agjensia Detare e Dabkovic
 • Kompania Kombëtare e Sigurimeve Shëndetësore Daman
 • Die Continentale
 • Grupi i Direct Line
 • DKV-Deutsche Krankenversicherung AG
 • Donyaye Aramesh Parsian
 • DSW Zorgverzekeraar
 • Asistenca Egycross
 • Asistenca e Emergjencave Japoni
 • Asistenca Ethias Belgjikë
 • Asistenca e Euro Cross
 • Qendra Euro
 • Asistenca EuroAlarm Republika Çeke
 • Kompania e Sigurimeve Euroasia
 • Asistenca Eurocross
 • Asistenca Evropiane
 • Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim
 • Bashkimi Evropian
 • Shëndeti i Evropës
 • Asistenca Evropiane Belgjikë
 • Eurosig SHA
 • Asistenca Globale Falck AB
 • Asistenca Globale Falck DK
 • Asistenca Globale Falck Norvegjeze AS
 • Ndihma e Parë dhe Urgjenca (NZ)
 • FrontierMEDEX
 • Future Care, Inc
 • GeoBlue
 • Kontraktori Gjerman i Shkëputjes DAESH
 • Asistenca dhe Kujdesi Shëndetësor Global
 • Asistenca Global Republika Çeke
 • Grupi i Përfitimeve Globale, Inc. (GBG)
 • Burimi Global Shëndetësor
 • Përgjigja Globale
 • Asistenca Global Voyager
 • Globality S.A.
 • Shërbime Ndërkombëtare GMC
 • GMMI
 • Sigurimi i Udhëtimit Gouda
 • GPI
 • Healix International Ltd.
 • Grupi HENNER
 • Asistenca Huk-Coburg GmbH
 • Qendra Mjekësore İhi Bupa Danimarkë
 • INT SOS Seguros y Reaseguros SA – Asistenca SOS Spanjë S. A
 • Intana Global
 • Ndërmarrja e Sigurimeve Inter Globale a.sh.
 • Asistenca Inter Mutuelles G.I.E.
 • Asistenca Intermedex GmbH
 • Federata Ndërkombëtare e Shoqërive të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe
 • Grupi Ndërkombëtar i Mjekësisë
 • SOS Ndërkombëtare
 • Sigurimi Ndaj Aksidenteve & Zjarrit JI Co, Ltd
 • Linja Ajrore Mbretërore Daneze KLM
 • Kompania e Sigurimeve LAMP
 • LYNCPAY
 • Malteser
 • Sigurimi Mapfre
 • Asistenca e Majdit
 • Asistenca Medex (Grupi Global Medex)
 • Asistenca Medgate
 • Medic’air International
 • Medilink International
 • Asistenca MedLife
 • Oil & Gas Mellitah B.V.
 • MetLife Afrika
 • MetLife Gjiri Persik
 • Asistenca Ndërkombëtare e Lindjes së Mesme
 • MSH Kinë
 • MSH International, Previnter, Asfe & Expacare
 • Mutas Belgjikë
 • Asistenca Mutuaide
 • Shërbimi Shëndetësor Britanik i Forcave të NATO-s
 • Baza Ajrore e NATO-s në lncirlik
 • Shëndeti Global Navigate
 • Asistenca në Udhëtim Netservice
 • Now Health International Limited
 • Occumed
 • Planet Assist
 • Prestige International UK Ltd
 • Kompania e Sigurimit të Jetës dhe Shëndetit Q LLC
 • QBE Assist
 • QBE Insurance Europe Limited Hungaria
 • Zyra e Korporatës Miami e QHM
 • R + V Krankenversicherung AG
 • ARN- Rede Nacional de Assistencia Lda
 • Asistenca Roland
 • Sahara Insurance Insurance
 • Satori World Medical Inc.
 • Saudite Enaya
 • Grupi Savitar Ltd
 • Shtatë Këndet, Inc
 • SiCRED
 • Kompania e Sigurimeve Sigal
 • Sigma Assistel
 • Grupi i Sigurimeve Sigma Vienna Sh.A.
 • Kompania e Sigurimeve Siguria
 • Specialistët SMART International Ltd
 • SOS International
 • Sigurimi Standard
 • Tangiers
 • Thomas Miller Claims Management Ltd
 • Zgjedhja e Udhëtimit Overseas Ltd. – Egjipt
 • Lehtësitë në Udhëtim Klainit
 • Rojet në Udhëtim Azi Pasif Pte. Ltd.
 • Rojet në Udhëtim Chartis
 • Rojet në Udhëtim Emea Ltd – MB
 • Shërbime të Sigurimeve Travelex
 • Programi Ndërkombëtar Tricare
 • Asistenca Tur
 • UNDP
 • UNHCR
 • United Healthcare International
 • United Healthcare Global
 • VAB Belgjikë
 • VHD Alarmcentrale
 • WAPMED TPA Services Co
 • Asistenca Perëndimore
 • William Russell
 • Organizata Botërore e Shëndetësisë
 • Aplikimet Mjekësore të WTP
 • Zuversicht Für Kinder
 • ÖAMTC-Ambulanzdienst

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Search