Merrni një vlerësim të dytë falas

Merrni një vlerësim të dytë falas

PSE ACIBADEM

Acıbadem International është një qendër me një ndalesë për pacientët ndërkombëtarë, që ofron turizëm mjekësor dhe turizëm të kujdesit shëndetësor për pacientë nga e gjithë bota. Acıbadem gjithmonë përpiqet për të arritur përsosmërinë dhe synon ta bëjë turizmin mjekësor të përshtatshëm dhe të besueshëm për mijëra pacientë nga e gjithë bota që vizitojnë Turqinë çdo vit.

Nga momenti kur pacientët mbërrijnë në Aeroportin e Stambollit derisa të kthehen në vendin e tyre, ekipi i Acıbadem është pranë tyre. Shembulli kryesor është salloni i Acıbadem Health Point në aeroport. Ai siguron internet falas dhe ambiente ku pacientët ndërkombëtarë mund të presin derisa të shoqërohen në spitalin ose hotelin e tyre. Gjithashtu, pacientët e Acıbadem kanë të drejtën për një përkthyes personal, dhe mund të përfitojnë ulje të ndryshme në shërbime dhe trajtime të tjera mbështetëse për pacientët gjatë gjithë udhëtimit të tyre në Turqi.

Ekosistemi i kujdesit shëndetësor për sigurinë dhe komoditetin e pacientëve

Sigurimi i shërbimeve të shkëlqyera në qendrat e ekselencës

Qendër tërheqëse në turizmin shëndetësor.

SHËRBIMET

Trajtimi i kancerit (Onkologjia)

Kanceri është një pikëllim shkatërrues, shpeshtësia e të cilit po rritet gradualisht në të gjithë botën. Edhe pse ndryshon sipas llojit të kancerit dhe kohës kur ndodh, kanceri mund të shërohet nëse ndërhyn siç duhet në kohën e duhur.

Kardiologjia dhe Procedurat Kardiake

Numri në rritje i sëmundjeve kardiovaskulare është ndër shkaqet kryesore të vdekjes dhe diagnostikimi dhe trajtimi i tyre duhet të kryhet nga mjekë me përvojë në spitalet e pajisura plotësisht me teknologji të përparuar mjekësore.

Transplantimi i Veshkave

Transplantimi i veshkës është alternativa më e mirë e trajtimit për dështimin e veshkave. Grupi për Kujdesin Shëndetësor ACIBADEM është një destinacion kryesor për kirurgjinë e transplantimit të veshkës në Turqi.

Neurologji & Neurokirurgji

Njësia e Neurologjisë dhe Neurokirurgjisë pranë Acıbadem ofron shërbime me cilësi të lartë me teknologji mjekësore moderne dhe neurologë dhe neurokirurgë me përvojë për të rriturit dhe fëmijët. Ekipi ynë i neurologëve dhe neurokirurgëve ka kryer operacionet më të rralla dhe më komplekse për 40 vjet.

Qendra e Bukurisë

Qendra e Bukurisë ACIBADEM është e pajisur me teknologjinë më të fundit mjekësore dhe i dedikohet përsosmërisë klinike, komoditetit dhe sigurisë së pacientit. Qendra jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh që nga Transplantimi i Flokëve deri te Kirurgjitë Plastike dhe Procedurat Dentare

Kirurgjia e kraharorit (torakale)

Njësia e Kirurgjisë së Kraharorit (Torakale) pranë Acıbadem ofron shërbime të gjera për pacientët nga e gjithë bota. Ekipi ynë ka shumë përvojë në kryerjen e operacioneve të kancerit të mushkërive me kirurgji toraskopike të asistuar me video (VATS) me teknikën e sipërme endoskopike.

Kontrolli periodik mjekësor (Check-Up)

Ju mund të mendoni se është e panevojshme të shkoni në spital, të vizitoni mjekun ose të kryeni ekzaminime kur ndiheni mirë. Sidoqoftë, ekzistojnë një sërë rreziqesh shëndetësore me të cilat përballen të gjithë.

Qendrat e shtyllës kurrizore

Në qendrat e shtyllës kurrizore, metodat e trajtimit që janë përcaktuar zbatohen dhe kontrollohen përmes mjeteve klinike bazuar në prova dhe kanë si prioritet sigurinë e pacientit. Siguria e pacientit është gjithmonë me përparësi

22 spitale
3,336 shtretër
5,000,000 pacientë / vit mesatarisht
22,500 profesionistë të shëndetit
5 shtete

SPITALET DHE KLINIKAT AMBULATORE TË ACIBADEM

Përpjekja e Grupit për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem për të siguruar kujdes shëndetësor të klasit botëror për pacientët e tij e bëri atë të fillojë shumë iniciativa si brenda dhe jashtë Turqisë. Qëllimi i tyre për të zgjeruar rrjetin e tyre jashtë shtetit duke filluar që në 2011 ka ndihmuar spitalet Acıbadem të veprojnë në Turqi, Maqedoni, Bullgari dhe Holandë.

Të gjithë spitalet brenda grupit plotësojnë standardet globale dhe gjithashtu dallohen për qendrat e ekselencës. Qendrat e Kancerit (qendra kirurgjikale, radioterapia, kimioterapia), Qendrat e Kujdesit për Zemrën (kardiologjia për fëmijë e për të rritur dhe kardiokirurgjia), Qendrat e Fekondimit In Vitro, Qendrat e Transplantimit të Organeve (mëlçisë, veshkave, palcës së kockave), Qendrat e Shtyllës Kurrizore, Qendra e Mjekësisë Sportive e akredituar nga FIFA dhe Qendrat e Kirurgjisë Robotike janë të gjitha ndër qendrat e akredituara dhe të kualifikuara në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare në sajë të pajisjeve të tyre të përparuara dhe ekspertëve me përvojë të konsiderueshme në fushat e tyre.

QENDRA PËR PACIENTËT NDËRKOMBËTARË

Qendra për Pacientët Ndërkombëtarë pranë Grupit për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem ju ofron një gamë të detajuar dhe të plotë të shërbimeve, pavarësisht statusit tuaj si pacient ndërkombëtar apo vizitor. Në spitalet Acıbadem, stafi profesionist është i përkushtuar për t’ju drejtuar gjatë çdo hapi përgjatë udhëtimit tuaj mjekësor.

Qendra për Pacientët Ndërkombëtarë Acıbadem është pika e parë e kontaktit për pacientë nga e gjithë bota. Hapi i parë në procesin e dokumentimit të hershëm përfshin marrjen e historisë tuaj mjekësore dhe regjistrimin. Gjatë fazës fillestare të dokumentimit, Qendra për Pacientët Ndërkombëtarë Acıbadem inkurajon pacientët ndërkombëtarë të dërgojnë historikun e tyre të plotë mjekësor së bashku me çdo analizë ose ekzaminim imazherik përmes postës elektronike, faksit ose postës, që më pas të rishikohet dhe të përcaktohet nga mjekët. Pasi të shqyrtohen të gjitha dokumentet tuaja mjekësore, Qendra për Pacientët Ndërkombëtarë Acıbadem do t’ju kontaktojë.

Qendra për Shërbimin ndaj Pacientëve ka një ekip punonjësish me përvojë. Qëllimi i tyre është të organizojnë dhe lehtësojnë udhëtimin tuaj jashtë vendit duke filluar nga dita e mbërritjes deri në orën e nisjes për në vendin tuaj. Organizmi përfshin çdo detaj të vogël si marrja nga aeroporti, caktimi i një përkthyesi personal dhe dorëzimi i kopjeve të raporteve mjekësore. Çdo vendim përshtatet me nevojat tuaja mjekësore dhe preferencën personale.

KOMPANITË NDËRKOMBËTARE TË SIGURIMIT

Acıbadem është gjithmonë i gatshëm për të shtrirë dorën e partneritetit ndaj kompanive të sigurimeve shëndetësore. Kur vlerëson një partneritet të mundshëm të sigurimit, Acıbadem përqendrohet në portofolin dhe statusin e rimbursimit, sepse mirëqenia e pacientëve ndërkombëtare ka një rëndësi të madhe.

Pacientët e siguruar kanë të drejtë për zbritje në shumë shërbime mjekësore. Gjithashtu, spitalet Acıbadem do të sigurojnë që kostoja e trajtimeve dhe konsultave t’i faturohet kompanive të sigurimeve përmes një procesi miratimi. Pacientët do të mbulojnë vetëm pjesën e tyre fikse të përqindjes.

Të gjithë pacientët e siguruar mund të përfitojnë nga kompanitë e sigurimeve që kanë një marrëveshje me Grupin për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem dhe janë të mbuluara nga policat e sigurimeve ndërkombëtare.

GRUPI PËR KUJDESIN SHËNDETËSOR ACIBADEM

Grupi për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem është një emër që njihet ndërkombëtarisht për standarde të shkëlqyera në kujdesin shëndetësor dhe në turizmit mjekësor. Acıbadem filloi në një lagje të vogël në qytetin e Stambollit dhe që nga ajo kohë, është bërë një grup global i kujdesit shëndetësor. Grupi për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem ka 22 spitale dhe 18 klinika ambulatore së bashku me disa qendra të tjera mbështetëse të shërbimeve. Ato janë jo vetëm ofruesit kryesorë i kujdesit shëndetësor, por gjithashtu janë edhe qendra e turizmit të kujdesit shëndetësor.

Spitali Acıbadem, është një spital ndërkombëtar në Stamboll. Gjithashtu, në Hollandë, Maqedoni dhe Bullgari ka spitale dhe qendra të tjera nën markën Acıbadem. Këto investime ndërkombëtare dhe partneriteti i tij i përbashkët me grupin për Kujdesin Shëndetësor IHH kanë vendosur emrin Acıbadem në fokus, duke e bërë atë zinxhirin e dytë më të madh në botë për kujdesin shëndetësor.

Grupi për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem është një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në Turqi dhe një qendër tërheqëse për turizmin shëndetësor. Acıbadem gjithmonë përpiqet për përsosmëri dhe shkon përtej standardeve të turizmit mjekësor. Ekzistojnë 36 zyra informacioni të Grupit për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem. Vendosur në 22 vende të ndryshme për të siguruar informacionin e nevojshëm për pacientët e interesuar për të marrë kujdes shëndetësor jashtë vendit ose në Turqi.

Grupit për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem gjithashtu zotëron Universitetin Acıbadem, ku ata trajnojnë dhe edukojnë mjekët dhe infermierët e ardhshëm. Studentët nga Universiteti Mjekësor Acıbadem marrin trajnim të mëtejshëm klinik në një nga shumë spitalet nën emrin Acıbadem: Spitali Acıbadem.

Acıbadem ka spitale dhe qendra të akredituara globalisht në dispozicion të pacientëve ndërkombëtarë. Pacientët globalë mund të trajtohen në qendrat e kancerit të cilat ofrojnë të gjitha shërbimet terapeutike, të tilla si kirurgjia, kimioterapia dhe radioterapia. Përveç qendrave të shkëlqyera onkologjike, Acıbadem gjithashtu ka disa qendra të kujdesit për zemrën, qendra të transplantimit të organeve dhe qendra të fekondimit In Vitro për pacientët e tij, ndërkombëtarë apo vendas. Për më tepër, Spitali Acıbadem gjithashtu ka një Qendër të Mjekësisë Sportive të akredituar nga FIFA dhe qendrat e Kirurgjisë Robotike.

Grupit për Kujdesin Shëndetësor Acıbadem është një zgjidhje me një ndalesë për të gjitha nevojat dhe domosdoshmëritë e turizmit mjekësor. Nga momenti kur zbrisni në aeroport deri sa të ktheheni në shtëpi - i sigurt dhe i shëndetshëm.

TRAJTIMI

TEKNOLOGJIA

ACIBADEM

×
Search