Otorinolaringologjia

//Otorinolaringologjia
Otorinolaringologjia 2017-10-03T10:08:33+00:00
ear_nose

Këto degë të specializuara kërkojnë trajnim të specializuar. Përveç specializimit standard të otorinolaringologjisë, specialistët tanë të audiologjisë me eksperiencë për veshin, hundën dhe fytin në spitalet Acıbadem kanë kryer trajnime të mëtejshme. Spitalet tona janë të pajisura plotësisht me teknologjinë më të fundit dhe të gjitha procedurat e veshit, hundës dhe fytit aktualisht në dispozicion në mbarë botën janë kryer me sukses.

Kur të mbërrini në klinikat tona të veshit, hundës dhe fytit do të ekzaminoheni në një dhomë tepër moderne, plotësisht të pajisur (endoskop i ngurtë dhe fleksibile, stroboskop, sistem regjistrimi dixhital) nga mjekë të trajnuar të cilët do të sigurojë që ju të merrni trajtimin e duhur. Specialistët e Grupit të Spitaleve Acıbadem të otorinolaringologjisë punojnë ngushtë me specialistë të tjerë për të siguruar kujdes të plotë për pacientët.