Diagnoza

Diagnoza 2017-10-03T10:08:34+00:00

trajtimi-kancerit-diagnoza

METODAT DIAGNOSTIKE RADIOLOGJIKE – hapi i parë drejt mjekimit të saktë

Diagnoza e saktë radiologjike është një pjesë thelbësore për të vendosur se çfarë trajtimi duhet të kryhet. Teknikat moderne dhe teknologjia e përparuar kanë një rëndësi të madhe gjatë kryerjes së diagnozave radiologjike ashtu si edhe një staf me përvojë në radiologji.

Grupi i Spitaleve Acıbadem, i cili punon me këtë parim dhe ndjek nga afër zhvillimet në shkencën mjekësore vazhdimisht është duke ndryshuar pajisjet diagnostike të saj në të gjitha spitalet dhe qendrat ambulatore Acıbadem me pajisje të reja të teknologjisë së lartë.
Grupi i Spitaleve Acıbadem ofron diagnostikimin dhe shërbime të trajtimit të pacientëve duke përdorur pajisjet e fundit teknologjike si dhe bashkëpunim mes specialistëve të radiologjisë me teknikët e radiologjisë dhe infermierët.

Teknologjia e përdorur në diagnostifikim:

PET CT

3 TESLA MR INTRAOPERATIVE

MAMOGRAFİA DIGJITALE ME TOMOSINTEZË