Gamma Knife

Gamma Knife 2017-10-03T10:08:34+00:00

Thika-Gamma

Gamma Knife është një teknikë radiokirurgjikale e testuar dhe provuar shkencërisht e cila trajton tumoret e trurit pa nevojë për kirurgji, anestezi ose kujdes intensiv. Është një pajisje radiokirurgjikale e përdorur për trajtimin e tumoreve të trurit.

Gamma Knife lejon trajtimin e shpejtë dhe të qetë të tumoreve të trurit më të vogla se 3.5 mm në diametër, pa nevojë për operacione kirurgjikale të rrezikshme. Gamma Knife mund të aplikohet në një seancë të vetme duke e shkurtuar dukshëm kohën e trajtimit dhe kështu pacientët mund të kthehen në shtëpi në po të njëjtën ditë që përfundon operimi.

Për më shumë informacione klikoni