Sëmundjet dhe Kushtet

///Sëmundjet dhe Kushtet
Sëmundjet dhe Kushtet 2015-06-17T11:18:54+00:00

Në spitalin Acıbadem mund të kryhen të gjitha llojet e operacioneve neurokirurgjikale.

Truri

 • Tumoret e trurit (beninje dhe malinje)
 • Tumoret me bazë kafkën
 • Sëmundjet vaskulare (hemorragjitë e trurit, aneurizmat cerebrale, keqformime arteriovenoze, keqformime kavernoze dhe goditje)
 • Hidrocefaloza (grumbullimi lëngjeve në tru)
 • Trauma
 • Keqformime kongjenitale
 • Infeksionet
 • Neurokirurgjia funksionale (kirurgjia e çrregullimeve në lëvizje, kirurgjia e dhimbjes)
 • Radiokirurgjia GammaKnife

Shpina

 • Kirurgjia e Hernies Diskale
 • Cervikale
 • Kraharorit
 • Lumbaremesit
 • Çrregullimet spinale degjeneruese të lidhura me moshën
 • Operacionet komplekse spinale përfshirë instrumentizimet
 • Tumoret e shpinës kurrizore dhe kockave spinale
 • Keqformime vaskulare (keqformime spinale arteriovenoze)
 • Trauma
 • Infeksionet

Sistemi nervor periferik

 • Sindromat nervore Entrapment
 • Dëmtimet nervore

Pediatria

 • Anomalitë kongjenitale cerebrale
 • Hidrocefali (grumbullimi lëngjeve ne tru)
 • Kraniosinostoza (mbyllja e parakohshme e kockave të kafkës)
 • Kistet Arachnoide (kistet e trurit)
 • Anomalitë e lidhjeve kraniovertebrale
 • Disrafizm spinal (Sindromi Tethered, Anomalitë e kordës ndarëse)

Kirurgjia e Epilepsisë