Qendra e Syve – Okulistike

//Qendra e Syve – Okulistike
Qendra e Syve – Okulistike 2017-10-03T10:08:33+00:00
eye-center

Departamentet e Okulistikës të spitaleve Acıbadem janë fasilitete të kujdesit me pajisjet më të reja dhe okulistë të specializuar në trajtimin dhe kurimin e të gjitha sëmundjeve të syrit.

Disa nga procedurat e kryera në departamentet tona okulistike përfshijnë:


Kirurgjia refraktive

 • eye-center-1LASIK (Teknologjia Lazer femtosekond, Wavefront LASIK, LASIK Q Mode, LASIK drejtuar nga Topografia)
 • PRK
 • Lasek
 • Lente intraokulare Phakic
 • Intacs

Sëmundjet e kornesë dhe transplantet

 • Diagnoza dhe Trajtimi Keratokonusit
 • Topografia e kornesë, Pentacam
 • Intacs me lazer femtosekond
 • PTK

Diagnoza e sëmundjeve retinale dhe trajtimet

 • eye-center-2Angiografi fundus Fluroscein
 • Angiografi e Gjelbër Indocyanin
 • OCT makulare
 • Trajtimi me Lazer Argon (retinopati diabetike dhe hipertensive)
 • Trajtimi Fotodinamik (degjenerim makular i lidhur me moshën)
 • Kirurgji Vitreoretinale

Kirurgjia Okuloplastike

 • Kirurgjia e kapakut të syrit (qepallës)
 • Operacione të sistemit lakrimal
 • Proteza syri dhe trajtimi botox i syrit

Diagnoza e glaukomas dhe trajtimi

 • eye-center-3Testimi i Fushës Vizuale
 • OCT-RNFL (Tomografia koherence optike)
 • HRT-3 (Tomografia retinale Heidelberg)

Kirurgjia e kataraktit

 • Fako-emulsifikim me IOL monofokale dhe multifokale
 • Kapsulotomi me lazer YAG

Kirurgjia e strabizmit dhe trajtimi ortoptik

Neuro – okulistika dhe testet elektrofiziologjike