Procedurat

Procedurat 2015-06-17T13:44:10+00:00

Disa nga procedurat kozmetike më të shpeshta të kryera në spitalet tona përfshijnë:

 •  Shtim të gjirit
 • Ngritje të gjirit (Mastopeksi)
 • Reduktim të gjirit
 • Kirurgji të hundës (Rhinoplastia)
 • Kirurgji të qepallës (Blefaroplastia)
 • Ngritje endoskopike të vetullave
 • Korrigjim të veshit (Otoplastia)
 • Ngritje të fytyrës
 • Konturim të trupit
 • Abdominoplastia
 • Liposuction(Reduktim dhjami)
 • Trajtimi i venës spider (Scleroplastia)
 • Ripërfaqëzim lëkure
 • Aplikacione Laser

KIRURGJIA ESTETIKE

Kirurgjia në zonën e fytyrës përfshinë:

 • Ngritjen e fytyrës
 • Ngritjen e fytyrës në pjesën e sipërme
 • Ngritje të damarit
 • Ngritjen e vetullave
 • Kirurgjinë e qepallave
 • Operacion hunde
 • Zgjerim ose reduktim mjekre
 • Korrigjimi i keqformimeve të veshit
 • Ngritje të qafës
 • Injektim të indeve yndyrore nga zonat të trupit në fytyrë
 • Risipërfaqëzim lëkure me anë të përdorimit të CO2 apo dermabrazionit mekanik
 • Trajtimi i njollave dhe shenjave dhe të tjera në fytyrë
 • Procedurat torsale(bustit)
  Këto procedura përfshijnë zgjerimin e gjirit, reduktimin dhe ngritje, plastikë apo palosje stomaku (abdominoplastia), reduktimin e gjirit në meshkuj (gjinecomastia), ngritje të krahut dhe kofshës, heqje e yndyrës së tepërt dhe lëkurës nga barku, këllqet, mollaqet, kofshët, shpina, gjunjët, krahët dhe mjekra.

Acibadem gjithashtu mund të realizojë heqje të tatuazheve dhe të bëjnë injeksione dhe mbushjet (Lipofilling).

 KIRURGJIA RIKONSTRUKTIVE 

 • Rikonstruksion i gjirit pas mastektomisë
 • Plasaritje buzë dhe kirurgji qelize
 • Rikonstruksion i kokës dhe qafës pas kancerit
 • Riparimi i frakturave, indeve të buta, dëmtimeve në gilcë dhe nervore pas lëndimeve traumatike
 • Trajtimi i plagëve kronike, plagëve nga presioni dhe djegiet
 • Korrigjim i shënjave
 • Heqje kirurgjikale e lezioneve beninje dhe malinje të lëkurës, flapeve dhe Grafteve
 • Riparim kirurgjikal i defekteve dhe deformimeve të lindjes
 • Rikonstruksion i organeve gjinore të jashtme