Kirurgjia Plastike

//Kirurgjia Plastike
Kirurgjia Plastike 2017-10-03T10:08:33+00:00

aesthetic

Trajtimet kirurgjikale kozmetike dhe plastike kërkojnë marrjen e vendimeve të stërvitura. Ekipi ynë është i gatshëm për t’ju ndihmuar me anë të vendimeve tuaja në kirurgji dhe në dispozicion për alternativa të ndryshme të cilat ju përshtaten më së miri juve. Ne jemi të angazhuar për të siguruar kënaqësinë tuaj me rezultate duke ju siguruar vetëbesim, besim shoqëror dhe cilësinë e jetës.

Departamentet e Estetikës, Kirurgjisë Plastike dhe Rindërtimit të Grupit të Spitaleve Acıbadem janë të pajisura me teknologjinë mjekësore më të fundit dhe janë të dedikuar për rehati, përsosmërisë klinike të pacientit dhe të sigurisë së tij. Stafi ynë është ndër më të kualifikuarit në fushat e tyre të mjekësore dhe që fillimisht adopton metodat më të avancuaratë bazuara në dëshmitë dhe në teknikat më të sigurta në vend.

Në Departamentet e Urgjencës në Acıbadem ofrohet 24 orë shërbim ku ekipipet speciale trajtojnë dëmtime, djegie, thyerje të fytyrës, duarve, këputje gishtash, zhvendosje mjekre apo kockash të tjera, pjezëzash nervore si dhe lëndimet vaskulare.