Kontrolli Check – Up

//Kontrolli Check – Up
Kontrolli Check – Up 2017-10-03T10:08:33+00:00

check-up

Minimizoni riskun tuaj të sëmundjeve me programet Check – Up të personalizuara me Acıbadem

Ju ndoshta mendoni se është e panevojshme për të shkuar në spital, vizitoni mjekun tuaj ose ti nënshtroheni testeve përderisa ju ndjeheni mirë. Megjithatë, ka një numër të madh të rreziqeve shëndetësore me të cilat që të gjithë mund të përballen. Faktorët nga shprehitë tuaja deri tek predispozicionet familjare (p.sh. anëtarët e familjes vuajnë nga diabeti, sëmundje të zemrës, kanceri, etj) mund të përcaktojnë se me cilat rreziqe për shëndetin jeni duke u përballur. Kjo është arsyeja pse Check – Up luan një rol jetik në i diagnostifikimin e hershëm të sëmundjeve. Duke shpenzuar pak orë për të kryer një Check – Up mund të parandaloni problemet e mundshme shëndetësore dhe të keni një jetë më të shëndetshme.

Cilat janë përfitimet e kryerjes së një kontrolli Check – Up në Acıbadem?

 • Një ekip i ekspertëve me përvojë të kujdesit shëndetësor të cilët ndjekin nga afër zhvillimet dhe kërkimet më të fundit në mjekësi
 • check-up2Të qenit të akredituar nga JCI i cili është sinonim i cilësisë të lartë të kujdesit shëndetësor
 • Të qenit laboratori i parë në Turqi të cilit i është akorduar Certifikatë ISO 15189
 • Rezultatet e Check – Up janë vlerësuar ballë për ballë me përkujdesjen dhe kujdesin më maksimale
 • Shërbimet e përfshira në paketën Check – Up mund të merren në vende të ndryshme falë operacioneve të integruara të të gjithë grupit
 • Ekzaminimet, analizat e gjakut, EKG dhe shërbimet e tjera janë kryhen në zona speciale për Check – Up
 • Tek pacientët ndërkombëtarë mund të sigurohet një përkthyes nëse është e nevojshme
 • Rezultatet e Check – Up dhe raporti i mjekut janë regjistruar në mënyrë dixhitale
 • Pacientët shoqërohen nga një kontroll Check – Up zyrtar gjatë procesit të kontrollit Check – Up
 • Pacientët mund të marrin rezultatet e tyre të kontrollit Check – Up pothuaj tek të gjitha spitalet e Grupit të Kujdesit Shëndetësor dhe Qendrave Mjekësore Acibadem
 • Ka suita private VIP të vendosura në zonën e Check – Up në spital

Gjatë pritjes për rezultatet e Check – Up ju mund të:

 • Përdorni internetin për të kontrolluar e-mailin tuaj
 • Jeni të aktualizuar ndaj të rejave dhe aktualitete duke shikuar TV, lexoni gazeta dhe revista.
 • Mëngjesi, ushqime të tjera dhe pije plotësuese ofrohen pasi të jenë kryer testet për të ju siguruar rehati gjatë orëve që ju do të shpenzoni për mirëqenien tuaj.

PËRGATITJA PËR KONTROLLIN CHECK-UP

 1.  Sigurohuni të vini me stomak bosh, duke mos u ushqyer përafërsisht 10 – 12 orë para terminit. Gjatë kësaj periudhe ju lutemi të mos pini asgjë përveç ujit
 2. Nëse jeni shtatzënë ose keni dyshime të shtatzënisë, ju lutem kontaktoni me mjekun tuaj
 3. Mos përdorni ilaçe që kanë hekur apo Vitaminë C
 4. Në 2 ditët e fundit ju lutemi të mos konsumoni ushqime si mishi i kuq, jamball, panxhar, spinaq, chard, rrepkë apo brokoli
 5. Për gratë këshillohet që kontrolli Check – Up të mos të bëhet gjatë periudhës së menstruacioneve
 6. Ju lutemi të sillni së bashku me vete testet dhe ekzaminimet tuaja (nëse i posedoni)
 7. Nëse programi që keni zgjedhur përfshinë EKG Stresi, ju duhet të ndaloni çfarëdo lloj të ilaçeve para se të bëhet EKG Stresi.
 8. a) Ilaçet që duhet të ndalen 1 ditë para kryerjes së EKG Stresit:
  • Bllokues Beta (Tensinor tb, beloc tb, concor tb etj.)
  • Bllokuesit e kanalit të kalciumit (İsoptin tb, diltizem tb etj.)
  • Nitratet (tb Monoket, tb monolong etj.)·

b) Ilaçet që duhet të ndalen 1 ditë para kryerjes së EKG Stresit:

 • Digoxin tb.

Ju lutemi të sillni me vete veshje dhe këpucë sportive kur vini për kryerjen e EKG Stresit.