Teknologjia

/Teknologjia
Teknologjia 2017-10-03T10:08:35+00:00

teknologjia

Grupi Spitalor Acıbadem posedon aparaturat dhe teknologjinë më bashkëkohore, mjetet imazherike me rezolucion dhe cilësinë më të lartë për procedurat e trajtimit. Kjo mbështet aftësinë tonë në dhënien e rezultateve më të mira dhe trajtimin më efikas të mundshëm.
Acibadem ofron aparaturat më moderne mjekësore në Turqi si dhe është pikë referimi në botë për diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit në sajë të teknologjisë së fjalës së fundit dhe pasurisë së njohurive e eksperiencës së krijuar.